Bejelentés


Esküvőm napja Álomból valóság.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ESKÜVŐ FENG-SHUI MÓDRA.


Az esküvőszervezés mindig nagy odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy minden tökéletes lehessen az esküvő nagy napján, nem árt odafigyelni az elemek harmóniájára sem.


Először is nem mindegy, milyen színű az esküvői ruha. A Feng-Shui szerint ennek a Föld elemet kell képviselnie ahhoz, hogy szerencsés legyen az esküvő utáni nász, így a hófehér helyett szerencsésebb a krémszínű darabokat előnyben részesíteni.Feng-Shui szerint a tökéletes esküvő harmóniája érdelében ajánlott némi pirosat is viselnünk az esküvőn, illetve kellő gondot kell fordítanunk a tökéletes időpont kiválasztására is. A legszerencsésebb esküvő dátuma a 8-a és a 9-e, valamint minden olyan szám, melynek összege ezt adja ki, azaz házasodhatunk 17-én, 18-án, 26-án vagy 27-én.


Amikor megfelelő esküvő helyszínt keresünk, minden esetben használjunk bágua-térképet. Olyan helyen mondjuk ki a boldogító igent, melynek energetikája összhangban van, saját és párunk gua-számával is.


Mindig az esküvő helyszínén a bejárati ajtóhoz álljunk, mikor feltérképezzük a területet, ezek után pedig rajzoljuk meg, hogy melyik szeglet, melyik elemhez tartozik, és eszerint találjuk ki az esküvő dekorációját.Ügyeljünk arra, hogy mind a ceremónia, mind a vacsora helyszínén, mindenki szabadon mozoghasson és iktassunk ki minden, olyan zavaró tényezőt, ami akadályozhatja a csí áramlását.


Törekedjünk rá, hogy az esküvő helyszínén sehol se fogadják a vendégeket sötét sarkok. Természetesen nem kell mellőznünk a romantikát így sem, használhatunk gyertyákat, ezzel még meghittebb hangulatot teremtve.


Figyeljünk oda az asztalok formájára is. Lehetőleg mellőzzük a téglalap és a sarokszög alakúakat, így megóvhatjuk magunkat és a vendégeinket is az éles sarkok okozta problémáktól. Szerencsés viszont a kerek és ovális asztal, ezek békét és harmóniát sugároznak. Pokol Tímea Esküvőszervező
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!