Bejelentés


Esküvőm napja Álomból valóság.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Az esküvő az egyik legszebb nap, amit minden pár különlegesen és egyedien szeretne megélni. Vannak, akik családias, meghitt, romantikus ceremóniára vágynak, vannak, akik, népes vendégsereggel nagy pompában szeretnének ünnepelni.Ki ne szeretné végigünnepelni a saját esküvőjét?


Egy a fontos ezen a napon, álmaitok úgy váljanak valóra, ahogy megálmodtátok, megélni mind ezt nyugalomban, harmóniában, csak egymásra és a vendégeitekre figyelve.


A felmerülő feladatokat pedig bízzátok az esküvőszervezőre, aki tudja, hogyan varázsoljon mosolyt az arcotokra.Tudom, kicsit luxusnak hangzik az esküvőszervező alkalmazása, de ez ma már bevett szokás. Ebben a rohanó világban nem szabad és nem is kell mindent magatokra vállalni, ha van olyan, aki az esküvő szervezésében szakavatottan áll a rendelkezésetekre.


Ti megálmodjátok és én megvalósítom. Leveszem a vállatokról az ezzel járó utánna járást és csak a döntést kell meghoznotok. Segítek a legjobb választásában és költségkímélő megoldásokat ajánlok, hogy az esküvő zökkenőmentesen zajlódjon le. Pro és kontra. 


Tegyük az esküvő minden mozzanatát együtt csodálatossá, és minden történjen a ti álmotok szerint.


Üdvözlettel,


Pokol Tímea


Esküvőszervező

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!